Ventilatie

Ventilatie is bijzonder belangrijk in uw woning. Ook al lijkt het op het eerste zicht niet zo. Een goede ventilatie staat garant voor een gezonde binnenlucht, en dat is onbetaalbaar.

Bij Ekutech kan u terecht voor ventilatiesystemen van het type C en het type D. Bij type C wordt verse lucht naar binnen gezogen via roosters in de ramen of de muren van uw woning, waarna de gebruikte binnenlucht mechanisch afgevoerd wordt.

Bij een ventilatiesysteem van het type D gebeurt zowel de aanvoer van verse lucht als de afvoer van gebruikte lucht volledig mechanisch via ventilatoren. Roosters in muren of ramen zijn bij dit systeem dus niet nodig: een groot estethisch voordeel.

Om u van echte kwaliteit te kunnen voorzien maken wij bij onze ventilatie-installaties zo vaak mogelijk gebruik van het erkende kwaliteitsmerk Orcon. Zo bent u zeker van een lange levensduur van uw ventilatiesysteem.

Wil u graag meer informatie over deze dienst van ons, of maakt u graag ineens een afspraak? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website!