Domotica

Zoals u elders op deze website al kon lezen primeert bij Ekutech de duurzaamheid van het afgeleverde werk. Daarom vertrouwen we louter op erkende merken zoals bijvoorbeeld Niko, Legrand, Vynckier en Bticino. Dankzij deze partners kunnen wij u een degelijk eindproduct aanbieden, dat nog vele jaren zijn nut zal bewijzen.

Domotica is een techniek die er op gebrand is om ervoor te zorgen dat uw levenscomfort aanzienlijk verbetert. Hiervoor maken we onder meer ook gebruik van het merk Qbus. Dit merk ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen intelligent maakt. Kortom: het leven wordt u gemakkelijker gemaakt dankzij technologische vooruitgang.

Zo is het mogelijk om met behulp van onze systemen met een simpele druk op één knop onder meer de verlichting in elke kamer van uw woning te regelen, alsook de rolluiken. Ook de verwarming en buitenverlichting bevinden zich binnen de druk van een simpele knop. Met andere woorden: u hebt uw hele huis onder controle.

Domotica systemen zijn daarom niet alleen gebruiksvriendelijk, ze zorgen er ook voor dat u minder energie gaat verbruiken. Een win-win-situatie dus! Contacteer ons snel via de contactpagina van deze website voor meer informatie.