Beveiliging

Er is geen reden om u elke dag ongerust te maken over allerlei pietluttigheden, maar uiteraard loert het gevaar steeds om de hoek. Als mens kan u een geruster persoon worden door gebruik te maken van veiligheidstechnologieën van Ekutech.

Dankzij onze geavanceerde branddetectie-systemen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over brandschade. In geval van kortsluiting of keukenbrand detecteert ons systeem meteen de vuurhaard, zodat u tijdig gewaarschuwd wordt en geen zware schade riskeert. Een branddetectiesysteem verhoogt de veiligheid van uw woning aanzienlijk.

Ook een alarminstallatie is in de huidige maatschappij geen overbodige luxe. De inbraakgolven die ons land teisteren zijn nooit ver weg, en dus kan u beter voorkomen dan genezen. Dankzij de alarmsystemen van Ekutech schrikt u de dieven meteen af, en indien zij toch in uw woning trachten binnen te breken worden ze al snel afgeschrikt door ons loeiend alarmsignaal. Zo voorkomt u elke poging tot diefstal.

Ook de automatisatie van poorten draagt sterk toe aan uw veiligheidsgevoel. We zorgen ervoor dat uw bestaande toegangspoort uitgerust wordt met specifieke software waardoor enkel uzelf uw eigendom kan betreden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van vingerafdrukherkenning of een simpele sleutelkaart.

Voor meer informatie over al onze beveiligingstoepassingen of een afspraak kan u ons bereiken via de contactpagina van deze website. Natuurlijk hebt u ook recht op een gratis en vrijblijvende offerte. Tot snel!